Gemengde praktijk

Dierenkliniek Benschop Oudewater is een gemengde praktijk. Dat wil zeggen dat we de beste diergeneeskundige zorg in huis hebben voor zowel gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren als paarden. We hebben per diersoort veel handige informatie voor u op een rijtje gezet, denk daarbij aan normaalwaardes, ziektebeelden en wet- en regelgeving. 

Samen Zorgen!

  • persoonlijke aandacht en service
  • dag en nacht de beste zorg voor uw dier
  • laagdrempelig en transparante werkwijze

We bieden zorg met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en zijn we helder in onze uitleg. U weet waar u en uw dier aan toe zijn en dat is wel zo prettig. Buiten werktijden staan we ook altijd voor u klaar met de beste zorg. Dat betekent dat u met uw landbouwhuisdier of paard altijd, dag en nacht, door onze eigen dierenartsen wordt geholpen. Heeft u buiten werktijden een spoedgeval met een gezelschapsdier zoals een hond of kat? Dan werken we samen met Evidensia dierenziekenhuis in Nieuwegein. Daarmee kunnen we u de beste zorg garanderen voor uw huisdier.

Extra service

Ook als uw dier niet ziek is kunt u bij uw dierenarts terecht. We hebben daarom een aantal extra services om onze zorg laagdrempelig te maken. Denkt u hierbij aan onze WhatsApp (06-46140808 - niet voor spoedgevallen), social media, verschillende dierenzorgplannen zoals het huisdierenzorgplan en het paardenzorgplan en voordelige acties. 

button contact