button Wie

button Wat

button Waar

button contact

Spoed

Julie de Baerdemaeker 1Paardenarts Julie stelt zich voor

Paardenarts Julie de Baerdemaeker komt ons van augustus tot en met oktober helpen. Dit wegens grote drukte in de paardenzorg én omdat dierenarts Vivianne tijdelijk wat minder werkt (ze gaat een boerderij verbouwen, een leuke reden gelukkig!). Hieronder stelt ze zich graag aan jullie voor:

"Mijn naam is Julie De Baerdemaeker en vanaf 1 augustus kom ik het team van Dierenkliniek Benschop Oudewater enkele maanden versterken als paardenarts. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent, België waarna ik me heb toegelegd op orthopedie/ sportbegeleiding en interne geneeskunde. Daarnaast heb ik een enorme passie voor revalidatie van sportpaarden. Mijn vrije uurtjes breng ik vooral in het zadel door en zo ben ik bijna wekelijks op wedstrijd te vinden. De waarden van DKBO staan bij mij hoog in het vaandel, ik zal dan ook mijn uiterste best doen om deze uit te dragen. Ik kijk er alvast naar uit om u en uw viervoeter zo goed mogelijk van dienst te zijn!"


Spoed gezelschapsdieren voortaan naar Evidensia Dierenziekenhuis

evidensia-dierenzienhuis-logoHeeft u buiten openingstijden een spoedgeval met uw huisdier? Dan wordt u vanaf 4 juni 2019 doorverwezen naar de spoedkliniek van Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein. Dit specialistische centrum heeft alle zorg in huis om uw dier optimaal te helpen in geval van nood. Ook onze eigen gezelschapsdierenartsen zullen soms diensten draaien in dit ziekenhuis. Door samen te werken met het Evidensia Dierenziekenhuis kunnen we nog betere zorg leveren voor uw huisdier. Als u buiten openingstijden belt krijgt u vanaf 4 juni een bandje te horen. Kiest u bij een spoedgeval met uw gezelschapsdier voor optie 2. U kunt ook direct bellen met: 030-202 70 70

Aangepaste openingstijden Fauna Plaza

Let op! de openingstijden op onze locatie in Fauna Plaza op dinsdag zijn gewijzigd. De nieuwe openingstijden vanaf 20 mei zijn op dinsdag van 15.30-17.30. De openingstijden op donderdag ochtend blijven hetzelfde namelijk van 10.00-12.00.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218

Gebitsbehandeling paard - maak een afspraak!

U kunt met uw paard of pony bij onze paardenartsen terecht voor een gebitsbehandeling. Zowel jaarlijkse controle behandelingen als paarden met gebitsproblemen kunnen bij ons terecht. Zie voor meer informatie en de geldende tarieven de pagina over gebitsbehandelingen.

vijlen gebit paard 406


Paardenzorgplan

Paarden zijn al duur genoeg. Om hoge zorgkosten te voorkomen bieden we vaste klanten het paardenzorgplan aan: vaste korting van 10-15% én meer preventieve zorg. Zo helpen we je bij het gezond houden van je paard, voor een eerlijke prijs. Voor meer informatie en aanmelden kunt u hier klikken: https://www.dkbo.nl/Paarden_zorgplan


preventieve zorg paard paardenzorgplan


Huisdieren zorgplan

Het huisdieren zorgplan is een pakket waar alle preventieve zorg voor uw dier wordt aangeboden tegen een vaste lage prijs. In het pakket zitten de jaarlijkse vaccinatie, een extra controle na 6 maanden en voor een jaar behandeling van wormen, vlooien en teken. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle producten en diensten van de praktijk, die buiten het preventieve zorg pakket vallen. Denk daarbij aan medicatie maar ook röntgenfoto's en gebitsbehandelingen.Voor meer informatie kijkt u hier: https://dkbo.nl/Zorgplan_algemeen

rsz dierenkliniek benschop oudewater hond pup op schoot

Brand in een paardenstal

Wat te doen?

Samen met de brandweer in Benschop en Stal Uniek is een echte brandoefening in een paardenstal gehouden. Goed voor de paarden om het een keer te zien, fijn voor de brandweer om de omgang met paarden te oefenen en handig voor de stal om de omgeving brandveiliger te maken. Echte aanrader!


Film gebitsbehandeling

Brengt u uw hond of kat voor een gebitsbehandeling?
Zo gaan wij te werk!

Film keizersnede

Binnen onze praktijk worden veel keizersnedes bij het rund uitgevoerd. In onderstaand filmpje kunt u meekijken!