button Wie

button Waar

button contact

Spoed

Wijziging bereikbaarheid

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een aanpassing gemaakt aan onze telefoondienst. Vanaf maandag 23 mei krijgt u ook overdag een bandje met een keuzemenu. In de spoed was dit al langer het geval, zo krijgt u direct de juiste arts aan de telefoon. Ditzelfde principe gaan wij overdag ook toepassen.

Er zijn 3 keuzes in het menu. Toets 1 voor landbouwhuisdieren, 2 voor gezelschapsdieren en 3 voor paarden. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt u direct doorverbonden naar de juiste assistente. Zo heeft u sneller de juiste persoon aan de telefoon en kan uw vraag beter beantwoord worden. 

Om verschillende redenen hebben wij voor een bandje gekozen. Doordat wij geloven in groeien binnen eigen interessegebieden (buiten de basiskennis), hebben de assistentes ieder hun eigen kracht. De een kan u alles vertellen over gezelschapsdieren, de ander over paarden of landbouwhuisdieren. Door u via het keuzemenu door te verbinden naar de juiste persoon, zal uw vraag sneller en beter beantwoord kunnen worden. Daarnaast zal u vaker dezelfde persoon aan de telefoon krijgen, waardoor wij u en uw dieren nog beter leren kennen. Kortom nóg meer persoonlijke aandacht. 

Wijziging bereikbaarheid (1)
Ruwvoer beoordelen paard rsz

Voedingsadvies Paard

Erkend paardendierenarts en voedingsconsulent paard Vivianne van Leeuwen helpt je graag om voor je paard een geschikt rantsoen samen te stellen. Denk aan:

  • advies bij aankoop van partijen ruwvoer
  • beschikbaar ruwvoer correct inzetten en aanvullen waar nodig met ander ruwvoer of supplementen
  • gezondheidsproblemen met voeding verminderen (koliek, hoefbevangenheid, astma etc.)
  • per individueel paard of voor de hele stal

Meer informatie lees je hier

Ook op zaterdag open

Wist u dat wij ook op zaterdag geopend zijn? Op onze locatie in Oudewater (Hekendorperweg 43) zijn wij geopend voor afspraken tussen 10.00-12.00 uur. Wij werken dan uitsluitend op afspraak. Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u uiteraard wel gewoon langskomen. Wilt u ons tussen deze tijden bereiken? Bel dan op 0348-563940, de overige nummers zullen nog doorstaan naar de spoed dienst. Meer informatie over onze openingstijden leest u HIER.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218