button Wie

button Wat

button Waar

button contact

Aangepaste openingstijden Fauna Plaza

Let op! de openingstijden op onze locatie in Fauna Plaza op dinsdag zijn gewijzigd. De nieuwe openingstijden vanaf 20 mei zijn op dinsdag van 15.30-17.30. De openingstijden op donderdag ochtend blijven hetzelfde namelijk van 10.00-12.00.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218Gebitsbehandeling paard - maak een afspraak!

U kunt met uw paard of pony bij onze paardenartsen terecht voor een gebitsbehandeling. Zowel jaarlijkse controle behandelingen als paarden met gebitsproblemen kunnen bij ons terecht. Zie voor meer informatie en de geldende tarieven de pagina over gebitsbehandelingen.

vijlen gebit paard 406Pas op - bollen zijn giftig!

Ze zijn er weer: de potten met krokusjes, narcissen en andere voorjaarsbollen. Hartstikke leuk, maar hou ze wel buiten bereik van je huisdier want veel van die bolplanten zijn giftig. De meest voorkomende giftige bolbloemen zijn: narcis, krokus, amaryllis en tulp. Van deze planten is de gehele plant giftig, van bol tot bloem. Ook de hyacinth en het sneeuwklokje zijn giftig, zij het in mindere mate. Laat honden bollen niet opgraven en katten niet drinken uit vazen met bolbloemen. De hond op de foto rechts geeft dus niet het goede voorbeeld! Voor meer informatie klik hier.

rsz hond giftige planten bollen tulp bron million-wallpapers

Paardenzorgplan

Paarden zijn al duur genoeg. Om hoge zorgkosten te voorkomen bieden we vaste klanten het paardenzorgplan aan: vaste korting van 10-15% én meer preventieve zorg. Zo helpen we je bij het gezond houden van je paard, voor een eerlijke prijs. Voor meer informatie en aanmelden kunt u hier klikken: https://www.dkbo.nl/Paarden_zorgplan


preventieve zorg paard paardenzorgplan


Huisdieren zorgplan

Het huisdieren zorgplan is een pakket waar alle preventieve zorg voor uw dier wordt aangeboden tegen een vaste lage prijs. In het pakket zitten de jaarlijkse vaccinatie, een extra controle na 6 maanden en voor een jaar behandeling van wormen, vlooien en teken. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle producten en diensten van de praktijk, die buiten het preventieve zorg pakket vallen. Denk daarbij aan medicatie maar ook röntgenfoto's en gebitsbehandelingen.Voor meer informatie kijkt u hier: https://dkbo.nl/Zorgplan_algemeen

rsz dierenkliniek benschop oudewater hond pup op schoot

Brand in een paardenstal

Wat te doen?

Samen met de brandweer in Benschop en Stal Uniek is een echte brandoefening in een paardenstal gehouden. Goed voor de paarden om het een keer te zien, fijn voor de brandweer om de omgang met paarden te oefenen en handig voor de stal om de omgeving brandveiliger te maken. Echte aanrader!


Film gebitsbehandeling

Brengt u uw hond of kat voor een gebitsbehandeling?
Zo gaan wij te werk!

Film keizersnede

Binnen onze praktijk worden veel keizersnedes bij het rund uitgevoerd. In onderstaand filmpje kunt u meekijken!