Equine Serviceslogo equine services

Hét online platform welke een brug slaat tussen de paardenliefhebber op zoek naar het beste voor zijn paard en de gecertificeerde paardenprofessional. Wij zijn daar als Dierenkliniek Benschop Oudewater natuurlijk ook te vinden met onze dierenartsen Susan Westerterp en Vivianne van Leeuwen.


Wat betekent vernoemd zijn op www.equineservices.nl?
De dienstverleners vernoemd op Equine Services hebben een gedegen opleiding gevolgd, dus geen cursus, en verstaan hun vak. Voor dierenartsen betekent dit dat alleen erkende paardenartsen vernoemd worden. Daarnaast hechten ze grote waarde aan interdisciplinair samenwerken, oftewel: de verschillende beroepsgroepen vullen elkaar aan. Zodoende komen we samen tot de beste zorg voor uw paard.

Direct advies vragen aan de professional
Stel uw vraag direct gratis online aan de hippische dienstverleners met de handige discussie tool onderaan elke pagina. Zo krijgt u goed onderbouwd advies van mensen die hun vak verstaan.

Hoe weet ik of een paardenprofessional zijn vak verstaat?
Wie weet een goede hoefsmid? Waar zit de dichtstbijzijnde paardentandarts? U zoekt een hippische professional waarvan u zeker weet dat hij of zij de juiste kennis in huis heeft. Maar waar vindt u die? Bij Equine Services bent u aan het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat u eenvoudig de juiste dienstverlener vindt bij u in de buurt, mét diploma. Van paardenprofessionals mag u verwachten dat ze hun vak verstaan.